Η Χιακή Αρωγή στηρίζει το 3ο Φεστιβάλ Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής

Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση "Χιακή Αρωγή" στηρίζοντας για ακόμα μια φορά τις τοπικές κοινωνικές δράσεις και πρωτοβουλίες, πραγματοποίησε δωρεά στη "Μούσα Ελληνική", τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Οργανισμό που εδρεύει στη Χίο,  κατά τη διάρκεια του 3ου Φεστιβάλ Σύγχρονης Ελληνικής Μουσικής, που έλαβε χώρα στη Χίο μεταξύ 30 Ιουνίου και 11 Ιουλίου.

Περισσότερα

Επιστολή Αλίκης Φράγκου προς τους συμμετέχοντες στις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019

Με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής των φοιτητών και σπουδαστών, που θα λάβουν τις Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019, που είχε προκηρύξει η Χιακή Αρωγή, η Πρόεδρος, κα. Φράγκου έστειλε σε όλους τους συμμετέχοντες την κάτωθι επιστολή:

Περισσότερα

Ενίσχυση της ομάδας Συνοικίας Κάστρου για τα Πρωτοχρονιάτικα Καραβάκια 2018

Η Χιακή Αρωγή ενίσχυσε την ομάδα της Συνοικίας Κάστρου για τα Πρωτοχρονιάτικά Καραβάκια 2018, με σκοπό τη διατήρηση του εθίμου, παρέχοντας υλικά για την κατασκευή του ελληνικού αντιτορπιλικού "Φορμίων".

Περισσότερα

Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019

Η Χιακή Αρωγή ξεκινάει από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος τη χορήγηση 2 φοιτητικών υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν το 2018 για πρώτη φορά την εισαγωγή τους στη Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πρωτοβουλία #scholarship είναι ανοιχτή σε υποβολή αιτήσεων από σήμερα, Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018 έως και την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018. Οι αιτήσεις γίνονται στην ιστοσελίδα https://scholarship.chianaid.gr.

Περισσότερα

Παροχή γευμάτων προς την κατασκήνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου

Μέ τήν Χάρη καί τήν Βοήθεια τοῦ Θεοῦ λειτούργησε και φέτος, γιά δεύτερη φορά, ἡ Ἐκκλησιαστική Κατασκήνωση Ἀναγνωστῶν τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρῶν καί Οἰνουσσῶν στό Ἱερό Προσκύνημα Ἁγίας Μαρκέλλης Βολισσοῦ ἀπό 16 ἕως 22 Αὐγούστου.

Περισσότερα

Οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Χίων Θεσσαλονίκης Αγία Μαρκέλλα"

Η Χιακή Αρωγή προχώρησε στην οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Χίων Θεσσαλονίκης "Η Αγία Μαρκέλλα"με σκοπό την κάλυψη μέρους των λειτουργικών του εξόδων, ώστε να συνεχίσει ο Σύλλογος απρόσκοπτα τις δραστηριότητές του.

Περισσότερα

Οικονομική Ενίσχυση συμμετεχόντων στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χορού

Η Χιακή Αρωγή πραγματοποίησε δωρεά για την ενίσχυση των συμμετεχόντων στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλασικού και Σύγχρονου Χορού «Morgana», που έλαβε χώρα στο Κολέγιο Αθηνών την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018.

Περισσότερα