Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019

Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019 | Χιακή Αρωγή

Η Χιακή Αρωγή ξεκινάει από το τρέχον ακαδημαϊκό έτος τη χορήγηση 2 φοιτητικών υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές που πέτυχαν το 2018 για πρώτη φορά την εισαγωγή τους στη Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η πρωτοβουλία #scholarship είναι ανοιχτή σε υποβολή αιτήσεων από σήμερα, Δευτέρα 01 Οκτωβρίου 2018 έως και την Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018. Οι αιτήσεις γίνονται στην ιστοσελίδα https://scholarship.chianaid.gr.

Με την ευκαιρία της νέας δράσης, η Πρόεδρος της Χιακής Αρωγής, κα. Αλίκη Φράγκου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στη Χιακή Αρωγή, πιστοί στις αρχές της αλληλεγγύης, των ευκαιριών και της επιβράβευσης των καλύτερων, ξεκινάμε φέτος μια δράση που φιλοδοξούμε να εξελιχθεί σε θεσμό.

Χορηγούμε 2 υποτροφίες, σε παιδιά της Χίου που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Στηρίζουμε με αυτό τον τρόπο, τα παιδιά μας στα πρώτα τους βήματα, στην καινούργια περίοδο της ζωής τους. Στηρίζουμε τις οικογένειές τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και στηρίζουμε τον τόπο μας, ενισχύοντας το πιο δυναμικό κομμάτι της νέας γενιάς.

Καλούμε όλους τους επιτυχόντες από το νομό μας να επισκεφτούν το scholarship.chianaid.org και να κάνουν την αίτησή τους από 01/10/2018 έως 31/10/2018.

Σε όλους τους επιτυχόντες, η Χιακή Αρωγή εύχεται καλές σπουδές και τους προτρέπει να έχουν πάντα στις προτεραιότητές τους να επιστρέψουν και προσφέρουν στον τόπο τους.»

Φοιτητικές Υποτροφίες 2018-2019

Pin It