Γιώργος Αυτιάς: Η εθνική σύνταξη θα αρχίζει από τα 192 ευρώ

"Η λεγόμενη Εθνική σύνταξη θα ξεκινάει από τα 192 και θα φτάνει τα 384 ευρώ το μήνα. Το τελευταίο... υπέρογκο ποσό δεν ξέρω ποιοί θα το παίρνουν, αλλά θα πρέπει να είναι 67 χρόνων και να έχουν 40 χρόνια ένσημα".  Ρεπορτάζ της εφημερίδας Αλήθεια.

"Το προσφυγικό θα είναι μείζον θέμα για την Ελλάδα τα επόμενα 15 χρόνια". "Αναζητούμε πολιτικούς που επιτέλους θα πούν στον λαό την αλήθεια".

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αλήθειες, μια μεστής περιεχομένου ομιλίας του δημοσιογράφου Γιώργη Αυτιά, που ήταν καλεσμένος της "Χιακής Αρωγής" μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ιδιωτικού χαρακτήρα, που θα συνδράμει σε κάθε περίπτωση Χιώτη, που το έχει ανάγκη, όπως και στον σωστό και δημιουργικό προβληματισμό των συμπολιτών μας.

Ο γνωστός Σαμιώτης δημοσιογράφος, που μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου Χανδρής, εξήρε τις ικανότητες του Βουλευτή Νότη Μηταράκη, με τον οποίο όπως είπε, είχε και έχει πολλές κόντρες σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αλλά ξέρει οικονομικά και ξέρει πως θα ανοίξει δουλειές στη Χίο, που είναι το ζητούμενο.

Γιώργος Αυτιάς στη Χιακή Αρωγή: Η εθνική σύνταξη θα αρχίζει από τα 192 ευρώ

Pin It